Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Περί Χριστιανών στην Ελλάδα

Σκατά στα μούτρα σας γελοίοι ψευτοχριστιανοί,κομπλεξάρες του Κεράτα!Αμαυρώνετε τα λόγια του Ιησού με το να λέτε πως πιστεύετε σε αυτόν!
Ο Ιησούς όταν τον χτύπησαν γύρισε και το άλλο μάγουλο...Εσείς μιλάτε για πόλεμο...
Ο Ιησούς πήρε το φραγκέλιο όταν εμπορευματοποιήσαν την πίστη...Εσείς λέτε ευχαριστών στο κεφάλαιο που σας τον χώνει(Α ρε Μαυροπρόβατε...)
Ο Ιησούς είπε ότι όταν μας περισεύει ένας χειτόνας να το δίνουμε...Εσείς κοιτάτε πως να αρπάξετε φράγκα από παντού...
Ο Χριστός έκραξε αυτούς που ήταν τότε και καλά οι καλοί θρησκευόμενοι ηγέτες...Εσείς κάνετε κάτι Χριστόδουλους εθνάρχες και αδιαφορείται για τα φράγκα που καταχράστηκε!
Ο Χριστός συγχώρεσε τους δολοφόνους του...Εσείς θέλετε να εκδικηθήται...
Σκατά στα μούτρα σας λοιπόν που τολμάτε και μιλάτε για τον Χριστό...Ξεφτίλες

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλή ανασταση φίλε Θάνο και καλή επ-Ανάσταση φίλε μου σε όλη την κοινωνία.
Τσέκαρε την τελευταία μου ανάρτηση

http://topaiditisplateias.blogspot.com/2009/04/blog-post_18.html

Συμφωνώ με όσα λές φίλε μου, ελπίζω κάποια στιγμή ο κόσμος να καταλάβεις τα απλά λόγια του Ιησού Χριστού και να μην κάνεις πράγματα που είναι κόντρα στο ιερό ευαγγέλιο και στο λόγω του Δεσπότη Ιησού Χριστού.
Να ξέρεις φίλε ότι οι πρώτες χριστιανικές κοινωνίες ήταν αναρχικές, υπήρχε αν διαβάσεις την Καινή Διαθήκη τρομερή κοινοκτημοσύνη και υπήρχαν οι σωστές αξίες.
Πράγμα που σήμερα μόνο σε ορισμένα μοναστηρία υπάρχει αυτό(ευτυχώς).

Πάντως χαίρομαι που θίγεις αυτό το ζήτημα, συνέχισε στο ίδιο δρόμο να βαδίζεις και μην νομίζεις οι πραγματικοί χριστιανοί στην Ελλάδα είναι λίγοι αλλά καλοί.

Γιάννης απο Ζάκυνθο η αλλιώς το παιδί της πλατείας...

S P είπε...

Αυτό που δεν μπορείς να αντιληφθείς είναι ότι κάθε θρησκεία είναι φτιαγμένη για να κρατά τον λαό υπνωτισμένο, άβουλο και υπάκουο στις "άνωθεν" εντολές. Πλησιάζει η εποχή όπου όλοι εσείς οι θρησκόληπτοι θα μπείτε για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Unknown είπε...

Ρε SP άθεε φασίστα εγώ δεν είμαι θρησκόληπτος με την έννοια που εννοείς ούτε αφορίζω όσους πιστέυουν.
Εσύ με την φασιστική σου λογική ότι οι θρησκείες είναι το όπιο του λαού και την καραμέλα αυτή πως την έχεις δεί?
Είσαι ένας φασίστας του κερατά που δεν μπορείς να ακούσεις την άλλη άποψη.
Σου αφιερώνω αυτό το video
http://www.youtube.com/watch?v=T8YluAMCRT8

Γιατί δεν είσαι τίποτα άλλο απο έναν σκατόψυχο άτομο που δεν έχει αρχές και αξίες...

S P είπε...

Το σχόλιο μου αναφερόταν σε αυτόν που έκανε ανάρτηση στο blog, μέχρι τώρα δεν είχα διαβάσει το σχόλιο σου.

Λυπάμαι μόνο για την κενότητα του λόγου σου που σε οδηγεί σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Μπορείς να κατακρίνεις και να απορρίπτεις την άποψή μου, είναι δόκιμο και ωφέλιμο, αλλά εφόσον δεν με γνωρίζεις, δεν μπορείς να προσάπτεις χαρακτηρισμούς. Πόσο μάλλον όταν δεν γνωρίζεις καν την σημασία τους.

Καταλαβαίνω βέβαια ότι έτσι λειτουργεί το αμυντικό σου σύστημα, που δημιούργησες για να προστατεύεις τον μικρόκοσμο όπου ζεις από κάθε «εξωτερική απειλή». Χλευάζεις οτιδήποτε καινοτόμο και ριζοσπαστικό απαξιώνοντας όχι την ιδέα, αλλά τον φέροντα. Δυστυχώς η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

Μάθε όμως ότι δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγότερο το τι πιστεύεις εσύ ως άτομο. Έχεις το δικαίωμα να κάνεις ότι θες, αν και το δικαίωμα σου σταματά εκεί που ξεκινά του συνανθρώπου σου. Γι’ αυτό, ζήσε εκεί ανέμελος και ήσυχος φορώντας τις παρωπίδες σου. Δε θα σε ενοχλήσει κανείς.

Η άποψη που εξέφρασα είναι σαφής και ευκολονόητη. Λέω πως είναι νομοτελειακά αποδεδειγμένο πως όλοι εσείς θα εξαφανιστείτε, σε ένα βάθος χρόνου y, που θα είναι διαφορετικό για κάθε μέρος του πλανήτη. Για την Ελλάδα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, σύντομα θα το ζήσουμε. Οι νέες γενιές θα σας προσπεράσουν, είστε καταδικασμένοι στην λήθη της ιστορίας.

Όσο για τις ύβρεις στις οποίες προβαίνεις, δεν θα σου απαντήσω γιατί έτυχε να μην μεγαλώσω με εκκλησία και κατηχητικό κάθε Κυριακή, όπως πιθανόν εσύ. Ίσως αυτό φταίει που είμαι άθεος και δεν έχω τις δικές σου αξίες και ηθική.

Αφιερωμένο σε όλους σας.
http://www.youtube.com/watch?v=e9fCV4TKyWM