Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Παπα(ρδέλα)-μιμίκος

Είπε στην ομιλία του ο κ.Παπαμιμίκος: Δεν είναι δυνατόν να απειλούνται άνθρωποι με ψυχολογική ή σωματική βία, να στοχοποιούνται, επειδή επιλέγουν να στηρίξουν κάποια υποψηφιότητα, όποια και αν είναι αυτή. Είναι εντελώς απαράδεκτο

Νομίζω όμως ότι ξεχνά ότι τέτοιες τακτικές εφαρμόζονταν και εφαρμόζονται από ΔΑΠίτες και ΟΝΝΕΔίτες...

1ον Τεμπονέρα

Είναι γνωστό σε όλους κ.Παπαμιμίκο ότι εσείς τον δολοφονήσατε.

2ον ΤΕΦΑΑ Αθηνών

Στο συγκεκριμένο ΤΕΦΑΑ η πλειοψηφία του Δ.Σ είναι στην ΟΝΝΕΔ και στις καταλήψεις του 2007 είχε πάρει απόφαση να δημιουργήσει πρόβλημα στον ίδιο ή την οικογένειά του σε όποιον κατεβάσει πλαίσιο σε Γ.Σ. με στόχο την κατάληψη...

3ον Είπατε:Από την ιστορία μας, από την προσφορά μας, από τη συμβολή μας στο φοιτητικό κίνημα, από τις πρωτιές και τις νίκες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, απορρέουν πολλές ευθύνες.

Πόσες φορές έχει αποκαλυφθεί νοθεία από μέρους σας;Αρκετές...Ρωτήστε στα ΠΑ.ΜΑΚ ή στο ΠΑ.ΠΕΙ να σας πούνε...

Εάν ψάξετε θα μάθετε και άλλα περιστατικά...Αλλά μην πουλάτε φούμαρα...



Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΛΑ.Ο.Σ και οικονομική κρίση

Η πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ(κατά τα τοπικά ιδιόματα της πατρίδος μας)δήλωσε ότι είναι υπέρ της δημιουργίας του Ταμείου Στείριξης Ελλάδος που πρώτεινε ο Πελτσάνικος.Μάλιστα είναι πρόθυμος να δώσει συμβολικά 5000 ευρώ και να επιστρέψει το βουλευτικό αυτοκινητό του.Στη συνέχεια είπε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να κάνει αιμαρτηρές θυσίες σε οικονομικό επίπεδο ώστε η χώρα να βγει από την οικονομική κρίση και πως πρέπει οι βουλευτές να δίνουν το καλό παράδειγμα.
Ο Καρατζαφέρης όμως ξεχνάει πως ο ελληνικός λαός δεν δημιούργησε την κρίση στη χώρα και πως ο ελληνικός λαός δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για της ατασταλείες των πρασινομπλέ κυβερνύσεων.Ίσως να ξεχνάει και τις δικές του ευθύνες ως πολιτικός.Θα πείτε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ ποτέ μα ποτέ δεν ανέλαβε να κυβερνήσει...Ορθόν...Αλλά ο Καρατζαφύρερ ήταν επί πολλά έτη εις την Ν.Δ και συνέβαλε και εκείνος στις οικονομικές ατασταλείες αλλά και τώρα δεν σταματά να έχει ευθύνες.Όσοι βουλευτές είναι σε επιτροπές της Βουλής,εξεταστικές ή μη,μοιράστηκαν τα τελευταία χρόνια 1,7 δισ. ευρώ.Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ ήταν μέλη σε αρκετές από αυτές και ρούφηξαν και αυτοί αρκετό από το αίμα των Ελλήνων κοιμησμένων πολιτών.
Μην ξεχάσω να αναφέρω το εξής...Ο Καρατζαφέρης σαν καλός καπιταλιστοεργοδότης τρομοκράτησε τους εργαζομένους του στο κόμμα λέγοντας πως όσοι θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται σε αυτό θα το κάνουν αμησθεί.Ξέχασε βέβαια πως οι άνθρωποι έχουν οικογένειες,υποχρεώσεις κτλ και θεώρησε σωστό να τους τρομοκρατήσει.
Ένα άλλο δείγμα της μεγαλοφυίας του σε οικονομικό επίπεδο ήταν να ως λύση στο οικονομικό πρόβλημα του Ελληνικού Μπουρδέλου,εε...κράτους εννοώ,να προτείνει να νομιμοποιουθούν μαύρα λεφτά έτσι ώστε να μπορεί να κράτος να έχει έσοδα από την φορολόγηση αυτών,δηλαδή κάθε εγκληματίας λευκού κωλάρου να μπορεί να αξιοποιεί τα κλοπημαία...Να πατάξει το έγκλημα τέτοιου επιπέδου ούτε λόγος ΒΈΒΑΙΑ.
Εδώ όμως έρχεται σε μια αντίφαση(λογικό είναι,αφού δεν έχει μυαλό).Εάν οι μετανάστες νομιμοποιηθούν το ελληνικό κράτος θα έχει έσοδα γιατί θα φορολογούνται και γιατί θα συνησφαίρουν στην εξυγίανση των ελληνικών ταμείων ασφάλησης.
Καρατζαφέρη νομίζω ότι πρέπει να τελειώσεις το εξατάξειο πρώτα και μετά να εκφέρεις γνώμη περί οικονομικών θεμάτων.